«Θα το βρει… δε θα το βρει…»

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 21:00, στο «Σπίτι των Παραμυθιών-To Μουσείο Αλλιώς», η Ακριβή Καλδίρη θα αφηγηθεί ιστορίες για την αλήθεια που είναι κρυμμένη πάντα στα παραμύθια, με τη μουσική συνοδεία του Γιάννη Ρασούλη.

Θα ταξιδέψουμε στη χώρα των Εσκιμώων, την Αφρική, τη Ρωσία, την Ελλάδα, τη Νορβηγία. Στη μεγάλη αυτή διαδρομή τα πλάσματα της φύσης μεταμορφώνονται και συνυπάρχουν σε ένα περιβάλλον που όλα είναι απρόβλεπτα. Στο τέλος όλα βρίσκουν το δρόμο τους και οι φίλοι των παραμυθιών κρατούν στα χέρια και την καρδιά τους μια αλήθεια.


Η ταυτότητα της παράστασης
Τίτλος: «Θα το βρει… δε θα το βρει…»
Αφήγηση: Ακριβή Καλδίρη
Μουσική Συνοδεία: Γιάννης Ρασούλης
Που: «Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς»
Διεύθυνση: Ιωσήφ των Ρογών 11, Ακρόπολη, Αθήνα, ΤΚ 11743
Πότε: Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015
Ώρα: 21:00
Διάρκεια: 60'
Απευθύνεται: Σε ενήλικες και παιδιά
Είσοδος: 6€
               4€ φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι (απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας)

Κρατήσεις θέσεων στο e-mail: folktaleshouse@gmail.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤηλέφωνο επικοινωνίας: 2104313332
Ιστοσελίδα: www.e-mythos.eu
«Το Σπίτι των Παραμυθιών» - Το Μουσείο Αλλιώς, βρίσκεται στην οδό Ιωσήφ των Ρογών 11 και Λεμπέση, πλησίον του Μετρό Ακρόπολη και του Τραμ Λ. Βουλιαγμένης (Χάρτης περιοχής)


Λίγα λόγια για τους συντελεστές

Η Ακριβή Καλδίρη σπούδασε στο Α.Π.Τ. του Πανεπιστημίου Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών στις Επιστήμες της Αγωγής. Αγαπάει τα παιδιά, τα παραμύθια και τις αλήθειες τους. Είναι απόφοιτη της Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών. Υλοποιεί σεμινάρια για τη δημιουργία παραμυθιών στο πλαίσιο εσωτερικής επιμόρφωσης στα σχολεία. Διδάσκει την τέχνη της αφήγησης σε παιδιά στο Τμήμα Αφηγηματικής Τέχνης του Συλλόγου Πολιτισμού «Σαν Παραμύθι» στο Κιάτο, είναι μέλος της ομάδας «Παραμυθίες» κι αφηγείται παραδοσιακά παραμύθια και μύθους σε παιδικό κι ενήλικο κοινό.

Ο Γιάννης Ρασούλης σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα ακολούθησε μουσικές σπουδές. Με καθηγητή τον Παναγιώτη Καρυώτη κατετάγη στο Α’ έτος Ανωτέρας ως υποψήφιος τενόρος. Έχει συμμετάσχει σε χορωδιακά σχήματα, σε συναυλίες στην Ελλάδα, σε διεθνή χορωδιακά φεστιβάλ και σε σεμινάρια φωνητικής. Γράφει τραγούδια σε ελληνικό έντεχνο ύφος και εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.


Φωτογραφίες από την παράσταση